Breaking News


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/coronav1/public_html/wp-content/themes/newsreaders/assets/lib/breadcrumbs/breadcrumbs.php on line 252
شستشوی صحیح میوه کرونا ویروس ۱۹

شستشوی صحیح میوه جات برای کاهش ریسک ابتلا به کرونا ویروس ۱۹

یکی از دغدغه های مادران خانه دار و خانواده های پر فرزند،‌نحوه ی ضد عفونی نمودن میوه جات و سبزیجات و شیوه ی نگهداری آن است و به همین دلیل هیئت تحریریه ی پایگاه اطلاع رسانی کرونا ویروس ۱۹ اقدام به تهیه ی پروتکل استاندارد جهانی و پیشنهادی توسط متخصصین نموده است.

در هنگام خرید و ضدعفونی‌کردن میوه و سبزیجات به نکات زیر توجه کنید

میوه و سبزیجاتی را که ظاهری سالم و بدون پوسیدگی دارند، برای خرید انتخاب کنید.

به اندازه مصرف چند روزه خرید کنید. از قراردادن میوه و سبزی نشسته در یخچال بپرهیزید.

جهت ضدعفونی‌کردن میوه و سبزیجات ابتدا دست‌های خود را به‌صورت صحیح با آب‌وصابون بشویید، سپس به‌ترتیب زیر عمل کنید:

ضایعات اضافی و گل را از روی میوه و سبزیجات جدا کنید.

یک تا سه قطره مایع ظرفشویی را در هر یک لیتر آب بریزید و میوه و سبزیجات را به مدت ۲ الی ۵ دقیقه در این محلول قرار دهید. تا حد امکان از ظرف یا تشت جداگانه برای شستشو استفاده کنید.

میوه‌ها و سبزیجات را آبکشی کرده و در صورت صلاحدید می‌توانید آن‌ها در محلول‌های گندزدای مخصوص میوه و سبزیجات قرار دهید (مدت زمان باقی‌ماندن در این محلول‌ها بر روی برچسب محصول درج شده است) .

میوه‌ها و سبزیجات را به‌خوبی آبکشی نموده و در سبد مخصوص قرار دهید.

تا حد امکان از مصرف میوه با پوست دوری کنید.

پس از خردکردن میوه و سبزی آن‌ها را در ظروف دَربسته در یخچال قرار دهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

error: Content is protected !!